Rits Verkeersopleidingen

Autorijles automaat

Ben jij het meest gebaat bent bij rijlessen in een automaat?

Als je tijdens reguliere rijlessen merkt dat je veel moeite hebt met schakelen, of je hebt een prettiger gevoel bij het rijden in een automaat, dan is het mogelijk om rijles met automaat te volgen. Je kunt van tevoren in overleg gaan met Rits Verkeersopleidingen om te vragen wat er voor jou mogelijk is qua rijlessen in een automaat. Sommige mensen komen er na een lang traject in een ‘gewone’ auto pas achter dat het voor hen niet werkt, en stappen later alsnog over op rijles met een automaat.

Hoe gaan wij te werk?

Om te bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt om te kunnen slagen begin je met een afspraak te maken voor een intake. Tijdens de intake wordt bekeken hoe snel je dingen opneemt en geven wij advies uit hoeveel lessen jouw lespakket moet bestaan. De intake bestaat uit een rijles van 60 minuten en daarna een gesprek waarin we verdere afspraken maken. Kom je van een andere rijschool? Dan slaan we de intake over.

Betalen in termijnen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden.

De intake kost € 50.- Boek je na de intake een rijopleiding , krijg je de intake gratis !

Na de intake kunnen wij volgens jouw werk of lesrooster, de lessen gaan inplannen, zoals jij het wil. Bij Spoed of Compact-opleidingen kunnen we eventueel meteen je tussentijdse toets en examen vastleggen. Je weet dan meteen waar je aan toe bent wat betreft de kosten en het tempo van jouw opleiding! Natuurlijk kan dat ook in een later stadium indien je nog even met je ouders wilt overleggen. De bijpassende theorie cursus is ook gratis.

Betalen in termijnen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden.

Verschillen tussen rijles met automaat en rijles in schakelauto

Eén van de grootste verschillen tussen het rijden in een automaat en een gewone auto, is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren. Automaat rijden biedt comfort en luxe. Een nadeel van een automaat-rijbewijs is dus ook dat je niet in een schakelauto mag rijden, daarvoor moet je echt weer apart een examen hebben afgelegd bij het CBR. Terwijl je met een regulier rijbewijs B wél in beide soorten voertuigen mag rijden.

Is rijlessen in een automaat iets voor jou?

Iedereen heeft andere eigenschappen en kwaliteiten en je haalt je rijbewijs alleen als jij vol zelfvertrouwen de weg op kunt! Vraag Rits Verkeersopleidingen dan naar de mogelijkheden. Wij streven ernaar iedereen een traject te laten volgen dat voor hen het meest geschikt is. Wij helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op en wie weet kunnen we gelijk een afspraak maken voor een proefles!
Met onze ervaren instructeurs, bieden we je een prettige en accurate rijopleiding.
Vanaf je eerste rijles leiden wij je met plezier naar je rijbewijs.
Je gaat lessen in je eigen tempo.
Opleiding en examen is al mogelijk in 10 dagen tot 6 maanden.
Losse lessen van 90 minuten zijn ook mogelijk.

Kosten voor lessen in een automaat

Marcella
Meld je hieronder aan voor een rijles

Door je aan te melden ga je akkoord met dat we contact met je opnemen.

Tussentijdse toets  € 230,-
Extra losse les € 87,-
Theorie examen  zonder geluid € 60,-
Theorie boeken en examen training € 55,-
Praktijk examen € 295,-
Faalangstexamen  € 390,-
Bureau nader onderzoek (staatsexamen)  € 320,-