You are here: Home Rijlesmethode In Stappen (RIS)

Rijlesmethode In Stappen (RIS)

  • Fors hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerling kaart

 

circle_duimen

De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij u stap-voor-stap leert rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Bij de Rijopleiding in Stappen gaat steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 39 ‘gebruiksaanwijzingen’ (scripts), verdeeld over vier modules.

Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de eerste twee modules word je kennis en vaardigheden getoetst. Een rij-instructeur van Rits rijschool neemt deze toetsen af.

In de derde toets kunt u kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan de examensituatie. De examinator geeft u tips ter verbetering. Bovendien kunt u voor de auto vrijstelling verdienen voor de bijzondere manoeuvres van het praktijkexamen. Verder komen in deze toets de onderdelen Zelfstandig rijden en Zelfreflectie aan de orde.

De vierde en laatste toets is het praktijkexamen bij het CBR.

In de RIS krijgt u ook huiswerk mee. Het is de bedoeling dat u zich thuis op uw rijlessen voorbereidt. De tijd die dat vraagt, is voor iedereen verschillend.

Graag tot ziens

Het team van RITS Verkeersopleidingen B.V.
Tel: 013-5710643
(Bij geen gehoor: 06-28025271)
www.ritsonline.nl

Marcella

person

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

  • (013) 5710643

FILM Motortour 2016