You are here: Home Motorrijlessen

Motorrijlessen

Motorrijlessen bij Rits Verkeersopleidingen

Op zoek naar een goede rijschool in Tilburg voor motorrijlessen? Rits Verkeersopleidingen in Tilburg biedt alles wat je nodig hebt om je rijbewijs voor de motor te halen.

Je kunt kiezen uit losse lessen maar ook een volledig rijles pakket kopen. Wij adviseren je graag wat het beste bij je past.

Om je motorrijbewijs te halen moet je een theorie-examen doen, een praktijkexamen voertuigbeheersing en een praktijkexamen verkeersdeelneming.

De leeftijd voor motorrijlessen

Motorrijlessen nemen is al mogelijk vanaf 20 jaar. Kom vrijblijvend langs bij Rits Verkeersopleidingen in Tilburg als je meer informatie wilt over motorrijlessen. Afhankelijk van je leeftijd kun je motorrijles krijgen op een lichte of zwaardere motor. Als je kiest voor losse lessen dan kun je ook les krijgen in kleine groepen en er is altijd uitgebreide persoonlijke begeleiding.

Levensgenieters rijden motor

Motor rijden is een geheel nieuwe ervaring. De romantiek voor de motor bepaalt in sterke mate de keuze voor motorrijden. Passie, avontuur, vrijheidsdrang, weer en wind, sensatie, snelheid, wendbaarheid, stoere geur en geluid zijn veelgehoorde uitspraken van motorliefhebbers. Daarnaast staat motor rijden bekend om haar praktische voordelen zoals de compactheid en behendigheid in het verkeer.

Bij Rits Verkeersopleidingen leren ervaren KNMV-instructeurs jou om de balans te vinden tussen beleving en beheersing.

Wil je rijlessen nemen bij Rits Verkeersopleidingen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord. (013) 5710643

motorrijles1motorrijles2
top

 

Marcella

person

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord.

  • (013) 5710643

FILM Motortour 2016