You are here: Home Autorijlessen

Autorijlessen

Rits Verkeersopleidingen geeft je auto rijlessen met ervaren instructeurs in de regio Tilburg. Ook bieden we je een prettige en accurate rijopleiding. Vanaf je eerste rijles leiden wij je met plezier naar je rijbewijs. Je gaat lessen in je eigen tempo.  Spoedopleidingen ook mogelijk!  Opleiding en examen mogelijk in 10 dagen tot 6 maanden. Losse auto rijlessen van 90 minuten zijn ook mogelijk.

Auto rijlessen volgen bij Rits Verkeersopleidingen:

  • Om te bepalen hoeveel rijlessen je nodig hebt om te kunnen slagen begin je met een afspraak te maken voor een intake. Tijdens de intake wordt bekeken hoe snel je dingen opneemt en geven wij advies uit hoeveel lessen jouw lespakket moet bestaan. De intake bestaat uit een rijles van 60 minuten en daarna een gesprek waarin we verdere afspraken maken. Kom je van een andere rijschool af geven we geen intake, maar starten we direct met de rijlessen.
  • De intake kost € 50.- Boek je na de intake een rijopleiding, krijg je de intake/proefles gratis !
  • Na de intake kunnen wij volgens jouw werk of lesrooster, de lessen gaan inplannen, zoals jij het wil. Bij Spoed of Compact-opleidingen kunnen we eventueel meteen je tussentijdse toets en examen vastleggen. Je weet dan meteen waar je aan toe bent wat betreft de kosten en het tempo van jouw opleiding! Natuurlijk kan dat ook in een later stadium indien je nog even met je ouders wilt overleggen. De bijpassende theorie cursus is ook gratis.
  • Betalen in termijnen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden.
  • Heeft u een beperking dan is het ook mogelijk om in een automaat te autorijlessen te volgen. LESSEN IN AUTOMAAT
Heeft u nog vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Tel. (013) 5710643
    top